Feliratkozás hírlevélre
Kategóriák
A kosarad tartalmának megjelenítéséhez be kell lépned.

Ha még nem vagy regisztrált felhasználónk, akkor az oldal felső részen lévő Regisztráció menüpont használatával teheted ezt meg.
Noname Kerékpáros poló
Noname
Kerékpáros poló
3.000 Ft
Tudnivaló: Kormánycsapágy

 

Milyen kell nekem?

  • A-Head: legelterjedtebb rendszer. Egyszerűen, a kormányszár leszorításával lehet a csapágy szorosságát beállítani, a rögzítésről a kormányszár rögzítőcsavarjai gondoskodnak. Egyszerű felépítésű, egyszerűen beállítható és karbantartható rendszer.

  • menetes: manapság csak olcsóbb kerékpárokon lelhető fel. Ennél a villanyakon található menetre kell rácsavarni a kónusz és kontra csavarokat, ennek segítségével lehet beállítani a lötyögés-mentességet, a stucni külön egység, nem vesz részt a működésében.

csapágyazás: a kormánycsapágyazás belsejében normál golyós, tűgörgős, vagy mélyhornyú „ipari” csapágy található. Az olcsó modellek csapágyai és csészéi kevésbé tartósak, és finom futásúak, mint egy komolyabb példánynál.

Kompatibilitás

  • típus: integrált, félintegrált A-Head, vagy hagyományos külső csészés A-Head illetve menetes. A váz kialakításától függően kell választani.

  • átmérő: a fejcső belső átmérőjétől függ, hogy milyen vastagságú villanyakhoz való csapágy szerelhető bele. Az 1 1/2”-os nyakhoz tervezett vázakhoz létezik adapteres kormánycsapágy, mely 1 1/8”-ra szűkít.


Webajánlat.hu