Feliratkozás hírlevélre
Kategóriák
A kosarad tartalmának megjelenítéséhez be kell lépned.

Ha még nem vagy regisztrált felhasználónk, akkor az oldal felső részen lévő Regisztráció menüpont használatával teheted ezt meg.
Shimano XT (FC-M785C86XL)
Shimano
XT (FC-M785C86XL)
45.000 Ft
Gyakran feltett kérdések (GY.I.K.)

Miért vásárolj nálunk?

Nehéz dolog öndícséret gyanúja nélkül leírni, miért is válassz minket. Talán az sem túl hivatalos, ha felsoroljuk, hány millió látogatónk volt 2013-as indulásunk óta, hogy mekkora forgalmunk, és mennyi elküldött csomagunk volt... Sok. És külföldre hova küldtünk már csomagot? A szomszédos országokba természetesen gyakran, hiszen szállítási költségeink a régión belül szinte azonosak a belföldiekkel. Gyakori célpont Skandinávia, Anglia, Spanyolország, de nem ritka, hogy az Óceánon túlra is küldünk csomagot. Mik is azok a valós érvek, melyek miatt érdemes a hungarobike.hu-t választani? Leírunk párat.

A Hungarobike.hu 2013-ben indult webshop, szakmailag az egyik legkomolyabb háttérrel rendelkező áruház.

- Elképesztő árak. A teljes palettára jelentős árengedmények vonatkoznak, sok termék pedig egészen komoly kedvezménnyel érhető el.
- Csapat-kedvezmények (a csapatvezetők emailben regisztrálhatnak) 
- Technikai segítség kezdőtől haladó szintig
- Dimanikus csapat
- Online ügyfélszolgálat, online csomagkövetés. Egyre több automatikus beszerzési visszaigazolás.
- Logisztikában az élen járunk

Hogyan vásárolhatok?
Először egy gyors regisztrációt követően tudsz nálunk vásárolni. Ez tényleg nem több mint másfél perc, nem kérünk bizalmas banki adatokat, semmit, csak a kapcsolattartáshoz, és szállításhoz szükséges adatokat.

Megnézem a gyors Regisztrációt.

Ezután már csak egy email-es aktiválás, és jöhet a vásárlás. Eddig maximum 3-5 perc. Ha elakadsz, vagy kérdésed volna, jelezd, és segítünk természetesen! (Elérhetsz minket itt)

A későbbiekben a folyamat még gyorsabb :) 1-2 tételt meglévő rendelésedhez akár telefonon is hozzá tudunk írni.Adatvédelem és jogérvényesítési lehetőségek

Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy a hungarobike.hu üzemeltetői megsértették személyes adatai védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény tartalmazza.

Miért nem a megrendeléskor kell fizetnem?

Mivel oldalunkon olyan termékekre is lehet leadni rendelést, amelyek jelenleg nincsenek raktáron, sőt beszerzésük is kétséges, vagy hosszabb időt vesz igénybe.

A rendelés leadását követően értesítő e-mailt küldünk, majd megkezdjük a megrendelt termékek begyűjtését raktárainkból és/vagy megrendeljük beszállítóinktól. A csomag tételeinek státuszát folyamatosan nyomon lehet követni a „rendeléseim” link alatt. Feldolgozás után - a beszállítónk által adott adatok alapján - itt válik láthatóvá a várható szállítási időpont. A rendelés ebben a fázisában ügyfélszolgálatunk közreműködésével, a visszaigazolt szállítási időpont ismeretében, a tételek módosíthatóak, bővíthetőek, törölhetőek.


Webajánlat.hu