Feliratkozás hírlevélre
Kategóriák
A kosarad tartalmának megjelenítéséhez be kell lépned.

Ha még nem vagy regisztrált felhasználónk, akkor az oldal felső részen lévő Regisztráció menüpont használatával teheted ezt meg.
BikeFun 6024 V
BikeFun
6024 V
Érdeklődjön!
Gyakran feltett kérdések (GY.I.K.)

Miért vásárolj nálunk?

Nehéz dolog öndícséret gyanúja nélkül leírni, miért is válassz minket. Talán az sem túl hivatalos, ha felsoroljuk, hány millió látogatónk volt 2013-as indulásunk óta, hogy mekkora forgalmunk, és mennyi elküldött csomagunk volt... Sok. És külföldre hova küldtünk már csomagot? A szomszédos országokba természetesen gyakran, hiszen szállítási költségeink a régión belül szinte azonosak a belföldiekkel. Gyakori célpont Skandinávia, Anglia, Spanyolország, de nem ritka, hogy az Óceánon túlra is küldünk csomagot. Mik is azok a valós érvek, melyek miatt érdemes a hungarobike.hu-t választani? Leírunk párat.

A Hungarobike.hu 2013-ben indult webshop, szakmailag az egyik legkomolyabb háttérrel rendelkező áruház.

- Elképesztő árak. A teljes palettára jelentős árengedmények vonatkoznak, sok termék pedig egészen komoly kedvezménnyel érhető el.
- Csapat-kedvezmények (a csapatvezetők emailben regisztrálhatnak) 
- Technikai segítség kezdőtől haladó szintig
- Dimanikus csapat
- Online ügyfélszolgálat, online csomagkövetés. Egyre több automatikus beszerzési visszaigazolás.
- Logisztikában az élen járunk

Hogyan vásárolhatok?
Először egy gyors regisztrációt követően tudsz nálunk vásárolni. Ez tényleg nem több mint másfél perc, nem kérünk bizalmas banki adatokat, semmit, csak a kapcsolattartáshoz, és szállításhoz szükséges adatokat.

Megnézem a gyors Regisztrációt.

Ezután már csak egy email-es aktiválás, és jöhet a vásárlás. Eddig maximum 3-5 perc. Ha elakadsz, vagy kérdésed volna, jelezd, és segítünk természetesen! (Elérhetsz minket itt)

A későbbiekben a folyamat még gyorsabb :) 1-2 tételt meglévő rendelésedhez akár telefonon is hozzá tudunk írni.Adatvédelem és jogérvényesítési lehetőségek

Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy a hungarobike.hu üzemeltetői megsértették személyes adatai védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény tartalmazza.

Miért nem a megrendeléskor kell fizetnem?

Mivel oldalunkon olyan termékekre is lehet leadni rendelést, amelyek jelenleg nincsenek raktáron, sőt beszerzésük is kétséges, vagy hosszabb időt vesz igénybe.

A rendelés leadását követően értesítő e-mailt küldünk, majd megkezdjük a megrendelt termékek begyűjtését raktárainkból és/vagy megrendeljük beszállítóinktól. A csomag tételeinek státuszát folyamatosan nyomon lehet követni a „rendeléseim” link alatt. Feldolgozás után - a beszállítónk által adott adatok alapján - itt válik láthatóvá a várható szállítási időpont. A rendelés ebben a fázisában ügyfélszolgálatunk közreműködésével, a visszaigazolt szállítási időpont ismeretében, a tételek módosíthatóak, bővíthetőek, törölhetőek.


Webajánlat.hu